Manechin pneumatic SIDI Mondial M-781/E

Manechini pneumatici SIDI Mondial M-781/E

Gama de finisare a formularului M-781 a fost concepută pentru a răspunde cererii de finisare a suflare pentru toate îmbrăcămintea din depozitele de spălătorie și spălătorie, industria îmbrăcămintei, serviciile de călcat și în industria ospitalității.

Caracteristicile sunt: ​​cicluri de finisare controlate de microprocesor cu 10 programe stocate, pornirea manuală a ciclului sau pornirea automată a ciclului folosind o pedală, un debit de aer cald reglabil, manechin rotativ sau fix, dacă este combinat cu grupul de tensionare a manșonului.

Formularele din această gamă sunt disponibile în următoarele versiuni:

M-781: finisher de formă care trebuie conectat la alimentarea cu abur extern. Disponibil cu manechinul standard sau cu manechinul RM cu reglementări manuale
M-781 / P „PNEUMATIC”: fost conectat la alimentarea cu abur extern cu supapă pneumatică. Disponibil cu manechinul Standard și, de asemenea, cu un corp din oțel inoxidabil.
M-781 / E „ECONOMO”: fost pentru conectarea la alimentarea cu abur extern, întorcând condensul de abur într-un cazan electric cu un nivel minim de apă nu mai mare de 35 cm. de la podea.

Cere oferta pentru acest produs

Contacteaza-ne!