Topper SIDI Mondial MPT 823-DP2

Toppere SIDI Mondial MPT 823-DP2

Seria MPT 823 a fost proiectată pentru finisarea pantalonilor, chiar și în producții industriale. Structura specială și automatizarea diferitelor etape de finisare permit o ieșire pe oră foarte mare. Ciclurile sunt controlate de microprocesor. MPT 823 este soluția pentru orice fel de pantaloni: blugi, pantaloni casual și clasici.

Toate capacele din seria MPT 823 sunt gata pentru conectarea la aburul extern și la alimentarea cu aer.

MPT 823 este disponibil în trei versiuni cu cleme cu sistem de prindere intern / extern (clemele interne / externe nu pot fi furnizate cu opțiunea fotocelula) și două versiuni fără cleme interioare / externe.

Cele trei versiuni cu cleme interne / externe ca standard sunt:

MPT 823-D: cu întindere pneumatică a taliei cu clemă față. Modelul MPT D este prevăzut cu un cărucior pneumatic pentru tensionarea picioarelor cu cleme de pivotare independente. MPT D este disponibil și cu cazan automat și electric cu control electronic.
MPT 823-DL: cu tensionare pneumatică a taliei, cu dispozitiv de întindere a taliei laterale; Este echipat cu plăci anatomice laterale speciale care se potrivesc și modelează perfect talia și piciorul pantalonului, după tăierea pantalonilor. Forme anatomice interschimbabile sunt disponibile pentru diferite dimensiuni. Cărucior pneumatic cu cleme de pivotare independente. MPT DL este disponibil și cu cazan automat și electric cu control electronic. Doar pentru acest model, dispozitivul manual de reglare a mărimii este echipat cu doi cilindri pneumatici mici.
MPT 823-DP2: cu întindere pneumatică a taliei, cu paletă față și cu formă anatomică încălzită. Modelul MPT DP2 este echipat cu plăcuțe sub presiune pentru a fixa săgețile taliei și pentru a seta pliurile, care pot fi excluse la nevoie. DP2 este echipat cu cărucior pneumatic de tensionare a picioarelor cu cleme de pivotare independente.

Cere oferta pentru acest produs

Contacteaza-ne!