Masina spalat aspirat condusa Nilfisk SCRUBTEC R 4 / BOOST R 4

Masini de spalat-aspirat conduse, usor de utilizat, pe baterie, cu incarcator integrat

SCRUBTEC R 4 reprezinta una dintre cele mai versatile platforme din gama noastra, aceasta fiind potrivita pentru diferite tipuri de zone si medii. Aceasta gama este gama cu cele mai mici masini de spalat-aspirat ale noastre. Unitatile sunt compact si extrem de manevrabile si indeplinesc cerintele aferente unei curatenii productive si eficiente. Perfecte pentru utilizarea in depozite, industrie, garaje/facilitati auto si spatii de productie.

Masinile de spalat-aspirat conduse SCRUBTEC 4 fac trecerea de la masinile de spalat-aspirat impinse la masinile de spalat-aspirat conduse mai mari. Dispunand de intreaga flexibilitate a masinilor de spalat-aspirat impinse mai mici, insa cu viteza si convenabilitatea masinilor de spalat-aspirat conduse, aceste unitati ofera un mijloc practic pentru indeplinirea sarcinilor de curatenie in conditii usoare.
Masina de spalat-aspirat SCRUBTEC R 4 este foarte competitiva datorita pretului, ergonomiei, performantelor, inovatiei, caracteristicilor si fiabilitatii sale. Nivelul de zgomot este foarte redus, iar designul ergonomic si compact permite spalarea aproape oriunde. In plus, sistemul brevetat pentru punte ?Magic? (conectat la volan) permite orientarea puntii dupa directia volanului pentru a garanta cele mai bune performante la curatare, lasand pardoseala uscata cu maxim de confort si minim de efort. Aceasta solutie este atat de eficienta incat nici nu mai este nevoie de margini laterale.

    • Buretele parabolic integrat acopera perfect urmele de frecare fara a lasa urme
    • Scaun si volan ergonomice
    • Control automat brevetat al vitezei, care sporeste semnificativ siguranta operatorului
    • Design foarte compact care permite spalarea rapida si usoara a spatiilor limitate
    • Modul cu zgomot redus face posibila curatenia pe timpul zilei si curatenia in zone sensibile la zgomot
    • Masina solida si extrem de versatila, potrivita pentru multe medii de utilizare diferite
    • Platforma ergonomica inclinata pentru picior: acces usor al soferului din ambele parti ale masinii
Cere oferta pentru acest produs

Contacteaza-ne!