Pompa perisaltica Seko Seria Ware

Gestionarea costurilor și maximizarea performanței de dozare în aplicațiile de spălare a depozitelor este acum mai simplă ca niciodată cu seria Ware de pompe peristaltice pentru mașinile de spălat vase comerciale și mașinile de spălat sticla.

Această gamă cuprinzătoare este potrivită pentru mașinile de spălat sub capotă, pentru hote și transportoare și pentru mașinile de spălat sticlă și oferă o gamă completă de soluții pentru dozarea precisă a detergentului, a substanțelor de spălare și a aditivilor, cum ar fi produsul de dezinfectare și descărcător.

Inclusiv sisteme cu o singură, dublă și triplă pompă, Seria Ware a fost actualizată cu un design modern, curat, care arată la domiciliu în orice instalație profesională. În plus, îmbunătățirile pentru tuburi și motoare au o durată de viață extinsă cu 20%, astfel încât utilizatorii operatorilor obțin și mai mult din echipamentele lor.

Utilizatorii pot alege dintre opțiunile de control analogice și digitale pentru viteza de înaltă precizie și reglarea timpului de dozare în aplicații ușoare, medii și grele.

Cere oferta pentru acest produs

Contacteaza-ne!