Recorder Data-Chart DC-2000 Monarch Instruments

 Dacă solicitați:
 
 O fiabilitate mai mare
 Flexibilitate crescută
 Eficiență optimă
 Costuri mai mici
 Înregistratoarele fără hârtie din seria DataChart 2000 sunt instrumentele pentru dumneavoastră!
 
 Prezentare generală Data-Chart 2000 are 2, 4, 6 sau 12 intrări directe universale izolate, selectabile din meniu pentru tensiune continuă, curent continuu, termocuple, RTD și contacte uscate. Controlul intuitiv al ecranului tactil asigură configurarea și operarea ușoară și rapidă.
 Afișaj Noul nostru strălucitor 5,6 “(142 mm) matricea activă TFT color este cea mai mare din clasa acesteia și cu un ecran tactil special acoperit anti-strălucire, capacitatea de vizualizare este la niciunul.
 RecordingData este stocată în RAM internă non-volatilă și descărcată automat pe suporturi amovibile în mod prestabilit sau la cerere. Stocarea standard detașabilă este CompactFlash® de până la 2 GB.
 Viteza O viteză de măsurare de 8 probe pe secundă pentru 1 canal face DC2000 ideală pentru înregistrarea semnalelor procesului care se schimbă rapid, cum ar fi presiunea. Sau, dacă aveți nevoie de informații mai rar, puteți selecta să înregistrați între 8 probe pe secundă și zece minute.
 Comunicări Opțiunile de comunicații oferă o mare flexibilitate în accesarea datelor sau controlul DC2000. Datele pot fi accesate și descărcate prin opțiunea standard RS232C. Opțiunea RS485 MODBUS va permite instalarea DC2000 într-o rețea MODBUS existentă sau puteți conecta până la treizeci și unu de înregistrări în serie. Opțiunea port 10BaseT Ethernet permite conectarea directă la LAN sau WAN și protocolul TCP / IP standard înseamnă că puteți transfera date pe Internet.
 Există mai mult de 20 de moduri de afișare pentru a alege. Acest lucru vă oferă o flexibilitate inegalabilă pentru a vizualiza doar datele pe care trebuie să le vedeți în aproape orice format. Gruparea canalelor maximizează eficiența.

Cere oferta pentru acest produs

Contacteaza-ne!